Vaste Installatie
CAMERA - WAND/PLAFONDOPLOSSINGEN




AV MOUNTING SOLUTIONS

SmartMetals Mounting Solutions is ​
​onderdeel van de Vogel's Groep.

Lees meer...

 

Vrijdag 01 April 2016

Optimale veiligheid met anti-collision

Er wordt steeds meer naar gevraagd, in aanbestedingen wordt het vaak zelfs vereist: anti-collision op elektrische liftsystemen, ook wel afknelbeveiliging genoemd. Want waar mensen werken met deze systemen, zeker als het leerlingen betreft, is optimale veiligheid van levensbelang. De schade kan...

Lees volledig bericht

Er wordt steeds meer naar gevraagd, in aanbestedingen wordt het vaak zelfs vereist: anti-collision op elektrische liftsystemen, ook wel afknelbeveiliging genoemd. Want waar mensen werken met deze systemen, zeker als het leerlingen betreft, is optimale veiligheid van levensbelang. De schade kan immers niet te overzien zijn als een lift doorgaat met zijn beweging terwijl er iets bekneld zit.

SmartMetals heeft dan ook een groot deel van haar liftsystemen sinds kort standaard voorzien van geïntegreerde anti-collision wat ervoor zorgt dat een lift, zodra hij weerstand ondervindt, stopt en vervolgens weer terug naar boven beweegt.

Naast de toevoeging van anti-collision hebben wij nog een aantal vernieuwingen doorgevoerd op onze liften:

icon-true Alle liften met de anti-collision feature hebben standaard een grotere slag en een snellere hoogteverstelling.
icon-true Alle liften worden standaard geleverd inclusief een lift cabinet die nu de mogelijkheid biedt een NUC/mini-PC/thin client te bevestigen (zie afbeelding hiernaast).
icon-true Het vernieuwde lift cabinet heeft daarnaast een geïntegreerd breekplaatje, die uitgebroken kan worden om een 76mm inbouwdoos te plaatsen (voor eventuele toepassing van een stopcontact, stekker, of control panel).
icon-true Tenslotte is de afsluitkap (artikel 063.7260) vernieuwd: hier zit nu standaard een slot op. Verder biedt het een handgreep om eenvoudig de NUC / mini-PC aan of uit te zetten.

Voor vragen, of een eventuele demonstratie van een van deze producten, neem contact op met het SmartMetals Team via 088-70 60 100 of info@smartmetals.nl


Terug naar overzicht