Vaste Installatie
CAMERA - WAND/PLAFONDOPLOSSINGEN




AV MOUNTING SOLUTIONS

SmartMetals Mounting Solutions is ​
​onderdeel van de Vogel's Groep.

Lees meer...

 

Woensdag 14 Maart 2018

Montage LED & (Curved) OLED

SmartMetals speelt in op de opkomende markt van LED walls en (curved) OLED monitoren. De oplossingen die wij hiervoor bieden zijn gebaseerd op ons standaard VideoWall concept dat zich in de afgelopen jaren ruimschoots heeft bewezen. Het voordeel hiervan is dat niet alleen een standaard LED wall...

Lees volledig bericht

SmartMetals speelt in op de opkomende markt van LED walls en (curved) OLED monitoren. De oplossingen die wij hiervoor bieden zijn gebaseerd op ons standaard VideoWall concept dat zich in de afgelopen jaren ruimschoots heeft bewezen. Het voordeel hiervan is dat niet alleen een standaard LED wall montage aan de wand gerealiseerd kan worden maar op relatief eenvoudige en kosten efficiënte wijze ook een oplossing wordt geboden voor een volledig vrijstaande of hangende montage. Ook kan gebruik worden gemaakt van de standaard SmartMetals vloer/wand of vloer/plafond kolommen indien de wand onvoldoende draagkracht heeft.

Er zijn natuurlijk altijd situaties waar standaard oplossingen geen uitkomst bieden. Zo ook voor bijvoorbeeld een project met een SAMSUNG indoor LED (1.5mm pitch) waar een LED wall gerealiseerd diende te worden van circa  13 x 1.5 meter. Deze kon alleen op de aanwezige ver uit elkaar geplaatste bouwkundige kolommen gemonteerd worden. Met speciaal ontworpen steunen werd een oplossing geboden waarbij rekening is gehouden met de grote afstand van de constructie zodat een optimale en nauwkeurige montage van de LED modules gewaarborgd bleef.

SmartMetals werkt merk onafhankelijk en uiteraard kunnen de oplossingen voor nagenoeg iedere LED wall worden toegepast. 

De (curved) OLED montage biedt de mogelijkheid om zowel hol als bol gebogen schermen te monteren. Tevens kunnen we een oplossing bieden om deze, face-down, als een golf aan het plafond te monteren.


Terug naar overzicht