Vaste Installatie
CAMERA - WAND/PLAFONDOPLOSSINGEN




AV MOUNTING SOLUTIONS

SmartMetals Mounting Solutions is ​
​onderdeel van de Vogel's Groep.

Lees meer...

 

Woensdag 23 Mei 2018

Nieuw moederbedrijf voor SmartMetals

Met trots kondigen wij aan dat SmartMetals Mounting Solutions een nieuw moederbedrijf heeft. Vogel's Holding BV heeft een meerderheidsbelang gekocht en is daarmee mede-eigenaar geworden van SmartMetals. Vogel's produceert bevestigings- en ondersteuningssystemen voor audiovisuele &...

Lees volledig bericht

Met trots kondigen wij aan dat SmartMetals Mounting Solutions een nieuw moederbedrijf heeft. Vogel's Holding BV heeft een meerderheidsbelang gekocht en is daarmee mede-eigenaar geworden van SmartMetals. Vogel's produceert bevestigings- en ondersteuningssystemen voor audiovisuele & multimediale apparatuur voor thuis en professionele toepassingen. Met het bundelen van beider krachten versterkt SmartMetals haar marktpositie en geeft zij hiermee een impuls aan haar groeistrategie.

Na de overname zal SmartMetals Mounting Solutions als zelfstandige entiteit blijven bestaan. Zowel Vogel’s Professional Nederland als SmartMetals zijn werkzaam in hetzelfde werkveld, maar de productpakketten en de diverse marktsegmenten zijn juist grotendeels complementair aan elkaar. Dit betekent een verbreding van ieders mogelijkheden.

Klik en lees de persaankondiging welke vandaag gepubliceerd wordt op onze eigen kanalen en verstuurd aan de pers. Indien u vragen heeft neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Vincent Rekveldt
Algemeen Directeur


Terug naar overzicht