Vaste Installatie

SMARTMETALS
MOUNTING SOLUTIONS

VOOR IEDERE SITUATIE
DE JUISTE KEUZE
AUDIOVISUELE MONTAGEOPLOSSINGEN

HEEFT U VRAGEN?
BEL 088 70 60 100

MULTIFUNCTIONELE
WANDLIFT

• ADAPTIEF ONDERWIJS
• ARBO VERANTWOORD GEBRUIK
• EENVOUDIG TE INSTALLEREN
• UNIVERSEEL VOOR ALLE
   (TOUCH) DISPLAYS
• 2 MODELLEN TOT 65” EN 84”
• MAX. BELASTING 100 KG

LEES MEER...

EDUCATIE OPLOSSINGEN

OPLOSSINGEN SPECIAAL GESCHIKT VOOR TOUCH DISPLAYS IN DE EDUCATIEMARKT:

• SYSTEMEN VOOR WAND EN
   VLOER
• MET ELEKTRISCHE/
   MANUELE HOOGTEVERSTELLING
• OOK VERKRIJGBAAR:
   EEN WHITEBOARD KIT
   VOOR HET TOUCH DISPLAY

VIDEOWALL OPLOSSINGEN

KENMERKEN:
• BUDGET VRIENDELIJK
• EENVOUDIG TE INSTALLEREN
• EENVOUDIG TE SERVICEN

VERKRIJGBAAR VOOR:
• WAND
• WAND-VLOER
• VLOER-PLAFOND
• VRIJSTAANDE TOEPASSING

LIGHT SERIE STATIEVEN

• SPECIAAL VOOR LICHTE
   MONITOREN T/M 55 INCH
• VERKRIJGBAAR VOOR
   VASTE INSTALLATIE
   EN VERHUUR
• OPTIONEEL VERKRIJGBAAR:
   LAPTOP PLATEAU

TIP & TOUCH STATIEF

• RECHTOP TE GEBRUIKEN
• IN TAFELSTAND TE GEBRUIKEN
• EENVOUDIG TE SWITCHEN
   TUSSEN BEIDE POSITIES

PLAFONDBEVESTIGINGEN

• VERKRIJGBAAR IN DIVERSE
   LENGTES
• TRAPLOOS IN HOOGTE
   VERSTELBAAR
• MET PLAFOND KANTELFUNCTIE
• MET GEINTEGREERDE
   VALBEVEILIGING
• IN DE KLEUR WIT RAL9010

HANDMATIGE HOOGTEVERSTELLINGEN

BRENG UW TOUCHSCREEN
SNEL EN MOEITELOOS
IN DE JUISTE POSITIE
MET SLECHTS EEN HANDBEWEGING

BALANCEBOX
VERKRIJGBAAR TOT 98"/80KG

LEES MEER...

Monday 26 August 2019

Communicatie op zijn grootst - Alles is mogelijk met SmartMetals LED wall oplossingen

De afgelopen periode hebben we met diverse system integrators bijgedragen aan de realisatie van fraaie LED wall oplossingen. Onze functionele en eenvoudig te installeren montage oplossingen staan in diverse control rooms, showrooms, presentatie/vergaderzalen, winkels en TV studio’s. We...

Lees volledig bericht

De afgelopen periode hebben we met diverse system integrators bijgedragen aan de realisatie van fraaie LED wall oplossingen. Onze functionele en eenvoudig te installeren montage oplossingen staan in diverse control rooms, showrooms, presentatie/vergaderzalen, winkels en TV studio’s. We beperken ons met onze oplossingen niet tot één merk. Recent hebben we installaties gedaan voor de LED oplossingen van o.a. Absen, LG en Samsung. Voor deze laatste hebben we de oplossing gemaakt voor de Samsung Experience Store in Utrecht (Nederland). De uitdaging hierbij was een naadloze LED wall te creëren van 26x4 met een buitenhoek van 105 graden. Het resultaat mag er zijn zoals op onderstaande foto’s te zien is.

We doen veel van dit soort maatwerk oplossingen, maar uiteraard bieden we ook standaard oplossingen.

Interesse? Bel ons op +31 (0)88 70 60 100 of mail.

  ‚Äč

 


Tuesday 05 February 2019

SmartMetals met twee stands present op de ISE in Amsterdam | 05-08/02/2019

De vertrouwde plek in Hal 11 is ingewisseld voor een nieuwe in Hal 5. Ons standnummer is S30. U vindt ons naast de stands van NEC Display Solutions en Maverick. Naast de hoofdstand in Hal 5 hebben we in de Educatie hal een stand voor ons nieuwe merk moveyourscreen.com . Hier tonen we de...

Lees volledig bericht

De vertrouwde plek in Hal 11 is ingewisseld voor een nieuwe in Hal 5. Ons standnummer is S30. U vindt ons naast de stands van NEC Display Solutions en Maverick.

e5e8ce47-757d-4f14-994a-0353e2f6d5de.png

Naast de hoofdstand in Hal 5 hebben we in de Educatie hal een stand voor ons nieuwe merk moveyourscreen.com. Hier tonen we de nieuwste ontwikkelingen in ons assortiment hoog/laag verstellingen.
De Educatie Technologie Hal is Hal 13, ons standnummer is A100.

 

 


Tuesday 22 January 2019

Sneak Preview moveyourscreen.com op de BETT in London | 23-26/01/2019

Als u de BETT show in Londen bezoekt, bent u van harte welkom om ons te bezoeken op stand C170: we zullen u met trots een voorproefje geven van SmartMetals' nieuwste merk moveyourscreen.com. Moveyourscreen.com, MYSC in het kort, richt zich op maximale flexibiliteit voor (touch)...

Lees volledig bericht

Als u de BETT show in Londen bezoekt, bent u van harte welkom om ons te bezoeken op stand C170: we zullen u met trots een voorproefje geven van SmartMetals' nieuwste merk moveyourscreen.com.

Moveyourscreen.com, MYSC in het kort, richt zich op maximale flexibiliteit voor (touch) screens in de klas met het hoogst gecertificeerde (UL, GS, TUV) veiligheidsniveau.
De daadwerkelijke lancering is gepland voor Q2 2019, dus kom nu langs voor een sneak peek!


Sunday 21 October 2018

SmartMetals opnieuw bekroond met FD Gazelle!

We zijn enorm trots: voor het vierde jaar op rij horen we tot de FD Gazellen, de snelst groeiende bedrijven van Nederland. BEDANKT aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt! 

Lees volledig bericht

We zijn enorm trots: voor het vierde jaar op rij horen we tot de FD Gazellen, de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

BEDANKT aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt! 


Wednesday 23 May 2018

Nieuw moederbedrijf voor SmartMetals

Met trots kondigen wij aan dat SmartMetals Mounting Solutions een nieuw moederbedrijf heeft. Vogel's Holding BV heeft een meerderheidsbelang gekocht en is daarmee mede-eigenaar geworden van SmartMetals. Vogel's produceert bevestigings- en ondersteuningssystemen voor audiovisuele &...

Lees volledig bericht

Met trots kondigen wij aan dat SmartMetals Mounting Solutions een nieuw moederbedrijf heeft. Vogel's Holding BV heeft een meerderheidsbelang gekocht en is daarmee mede-eigenaar geworden van SmartMetals. Vogel's produceert bevestigings- en ondersteuningssystemen voor audiovisuele & multimediale apparatuur voor thuis en professionele toepassingen. Met het bundelen van beider krachten versterkt SmartMetals haar marktpositie en geeft zij hiermee een impuls aan haar groeistrategie.

Na de overname zal SmartMetals Mounting Solutions als zelfstandige entiteit blijven bestaan. Zowel Vogel’s Professional Nederland als SmartMetals zijn werkzaam in hetzelfde werkveld, maar de productpakketten en de diverse marktsegmenten zijn juist grotendeels complementair aan elkaar. Dit betekent een verbreding van ieders mogelijkheden.

Klik en lees de persaankondiging welke vandaag gepubliceerd wordt op onze eigen kanalen en verstuurd aan de pers. Indien u vragen heeft neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Vincent Rekveldt
Algemeen Directeur


Wednesday 14 March 2018

Montage LED & (Curved) OLED

SmartMetals speelt in op de opkomende markt van LED walls en (curved) OLED monitoren. De oplossingen die wij hiervoor bieden zijn gebaseerd op ons standaard VideoWall concept dat zich in de afgelopen jaren ruimschoots heeft bewezen. Het voordeel hiervan is dat niet alleen een standaard LED wall...

Lees volledig bericht

SmartMetals speelt in op de opkomende markt van LED walls en (curved) OLED monitoren. De oplossingen die wij hiervoor bieden zijn gebaseerd op ons standaard VideoWall concept dat zich in de afgelopen jaren ruimschoots heeft bewezen. Het voordeel hiervan is dat niet alleen een standaard LED wall montage aan de wand gerealiseerd kan worden maar op relatief eenvoudige en kosten efficiënte wijze ook een oplossing wordt geboden voor een volledig vrijstaande of hangende montage. Ook kan gebruik worden gemaakt van de standaard SmartMetals vloer/wand of vloer/plafond kolommen indien de wand onvoldoende draagkracht heeft.

Er zijn natuurlijk altijd situaties waar standaard oplossingen geen uitkomst bieden. Zo ook voor bijvoorbeeld een project met een SAMSUNG indoor LED (1.5mm pitch) waar een LED wall gerealiseerd diende te worden van circa  13 x 1.5 meter. Deze kon alleen op de aanwezige ver uit elkaar geplaatste bouwkundige kolommen gemonteerd worden. Met speciaal ontworpen steunen werd een oplossing geboden waarbij rekening is gehouden met de grote afstand van de constructie zodat een optimale en nauwkeurige montage van de LED modules gewaarborgd bleef.

SmartMetals werkt merk onafhankelijk en uiteraard kunnen de oplossingen voor nagenoeg iedere LED wall worden toegepast. 

De (curved) OLED montage biedt de mogelijkheid om zowel hol als bol gebogen schermen te monteren. Tevens kunnen we een oplossing bieden om deze, face-down, als een golf aan het plafond te monteren.


Wednesday 14 March 2018

BalanceBox 400, versie 2.0

Binnenkort uit voorraad leverbaar:  de nieuwe en verbeterde versie van de BalanceBox 400. Het product zal de huidige BalanceBox 400 volledig vervangen. Wijzigingen en functies in één oogopslag: • Stijlvol zwarte structuur poedercoating die ongevoelig is...

Lees volledig bericht

Binnenkort uit voorraad leverbaar: de nieuwe en verbeterde versie van de BalanceBox 400. Het product zal de huidige BalanceBox 400 volledig vervangen.

Wijzigingen en functies in één oogopslag:

• Stijlvol zwarte structuur poedercoating die ongevoelig is voor vlekken
• Verbeterde stabiliteit: geschikt voor touch screens t/m 86 inch, 95 kg
• Verbeterde soepelere eind-stop dempers
• Eenvoudigere installatie en kortere installatietijd
• Meer dan 20 interne verbeteringen die resulteren in een nog hogere betrouwbaarheid, lagere bedieningskracht en snelle bediening


Thursday 01 February 2018

Hij is weer uit: onze gloednieuwe product catalogus!

Niet één, maar drie dit jaar: een algemene catalogus, een speciaal voor de educatie branche en een voor de verhuur. Download onze catalogi  of haal een exemplaar op gedurende de ISE 2018: RAI Amsterdam, 6-9 februari 2018, hal 11 stand F130. registreer GRATIS

Lees volledig bericht

Niet één, maar drie dit jaar: een algemene catalogus, een speciaal voor de educatie branche en een voor de verhuur.

Download onze catalogi of haal een exemplaar op gedurende de ISE 2018:
RAI Amsterdam, 6-9 februari 2018, hal 11 stand F130.

registreer GRATIS


Wednesday 25 October 2017

Trots om weer Gazelle te zijn!

We zijn er weer bij: Voor het derde jaar op rij behoren we tot de snelstgroeiende bedrijven, de FD GAZELLEN 2017, van Nederland! Grote dank aan onze klanten en ons team!

Lees volledig bericht

We zijn er weer bij:
Voor het derde jaar op rij behoren we tot de snelstgroeiende bedrijven, de FD GAZELLEN 2017, van Nederland!

Grote dank aan onze klanten en ons team!


Wednesday 05 July 2017

Lichtgewicht aluminium stackframe

Nu ook leverbaar voor de Epson L serie!   Voor vragen, neem contact op met het SmartMetals Team via 088-70 60 100 of info@smartmetals.nl

Lees volledig bericht

Nu ook leverbaar voor de Epson L serie!

 

Voor vragen, neem contact op met het SmartMetals Team via 088-70 60 100 of info@smartmetals.nl


Wednesday 05 July 2017

SmartMetals blijft de hele zomer open!

Voor vragen, offertes, orders of anders, neem contact op met het SmartMetals Team via 088-70 60 100 of  info@smartmetals.nl

Lees volledig bericht

Voor vragen, offertes, orders of anders, neem contact op met het SmartMetals Team via 088-70 60 100 of info@smartmetals.nl


Thursday 13 October 2016

SmartMetals is wederom een Gazelle!

Wij zijn enorm trots: voor het 2e jaar op rij heeft SmartMetals een FD Gazellen Award gewonnen, omdat we tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland behoren!

Lees volledig bericht

Wij zijn enorm trots: voor het 2e jaar op rij heeft SmartMetals een FD Gazellen Award gewonnen, omdat we tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland behoren!