Vaste Installatie
CAMERA - WAND/PLAFONDOPLOSSINGEN
AV MOUNTING SOLUTIONS

SmartMetals Mounting Solutions is ​
​onderdeel van de Vogel's Groep.

Lees meer...

 

Maandag 21 Maart 2022

SmartMetals 100% onderdeel Vogel's Groep

Beste klant, Zoals u weet is SmartMetals Mounting Solutions voor 100% onderdeel  van de Vogel’s groep. Beide bedrijven werken intensief samen om met name de Pro-AV markt nog beter te kunnen bedienen. Deze samenwerking heeft ons al veel gebracht. Zo zijn de R&D en Product...

Lees volledig bericht

Beste klant,

Zoals u weet is SmartMetals Mounting Solutions voor 100% onderdeel  van de Vogel’s groep. Beide bedrijven werken intensief samen om met name de Pro-AV markt nog beter te kunnen bedienen.

Deze samenwerking heeft ons al veel gebracht. Zo zijn de R&D en Product Management-afdelingen van beide bedrijven samengebracht in een nieuw Product Development Center in Den Bosch. Hiermee is Europa’s grootste Product Development Center voor professionele AV-bevestigingsoplossingen ontstaan. Engineers, Designers en Product Managers werken er samen aan de nieuwste, innovatieve oplossingen voor de professionele AV-installatiemarkt.

Het moment is aangebroken dat we de samenwerking van SmartMetals en Vogel’s nog verder uitbreiden. We lichten graag toe wat de plannen zijn en wat deze voor u betekenen.


Samenvoeging verkoop organisaties
Per 1 juli van dit jaar zal het Benelux-deel van SmartMetals worden samengevoegd met Vogel’s Professional Nederland. Door deze samenvoeging ontstaat een nieuwe entiteit: Vogel’s Professional Benelux (VPB). Uiteraard wordt u te zijner tijd meer in detail geïnformeerd over de veranderingen van de bedrijfsgegevens, aanspreekpartners, et cetera. Deze communicatie zal rechtstreeks vanuit Vogel’s plaatsvinden.

 

Optimalisatie product portfolio
Door het samenvoegen van de product portfolio’s van SmartMetals en Vogel’s creëren we een optimaal assortiment. Dit doen we om een zo compleet mogelijke, maar niet overcomplete, productrange aan te kunnen bieden. Meer dan ooit tevoren bieden we u voor ieder AV-montage vraagstuk een oplossing.

Website SmartMetals
Door de samenvoeging zullen er ook SmartMetals producten verdwijnen. Uiteraard brengen we u hiervan op de hoogte. Dit heeft tevens gevolgen voor de website van SmartMetals. Indien een product uit het assortiment gaat, verdwijnt deze van de website en zal er verwezen worden naar het vervangende product op de Vogel’s website (vogels.com).

De komende tijd zullen we te maken hebben met een overgangsfase. Uiteindelijk is het de bedoeling dat alle producten op de Vogel’s website terug te vinden zijn en bij Vogel’s verkrijgbaar zijn. We zullen u hiervan stap-voor-stap op de hoogte brengen middels een nieuwsbrief.

In de tussentijd zullen beide websites beschikbaar blijven, waar nodig met doorverwijzingen naar elkaar.

 

Contact
Mocht u nog vragen hebben omdat er onduidelijkheden zijn of wilt u liever persoonlijk advies, neemt u dan gerust contact met ons op. Met deskundig advies van SmartMetals en Vogel’s medewerkers en een compleet,  geoptimaliseerd assortiment zijn wij u optimaal van dienst. Wij zijn, samen met u, op weg om de professionele AV-markt nóg beter te kunnen bedienen. Beter dan ooit!


Dinsdag 10 November 2020

Uitbreiding van het LED wall assortiment

nog meer mogelijkheden SmartMetals betrad de snel groeiende LED wall markt enkele jaren geleden met haar eerste LED wall oplossingen. Productontwikkelingen volgen elkaar snel op en uitbreiding van de range is een feit: we hebben vier merkspecifieke LED Interfaces toegevoegd,...

Lees volledig bericht

nog meer mogelijkheden

SmartMetals betrad de snel groeiende LED wall markt enkele jaren geleden met haar eerste LED wall oplossingen. Productontwikkelingen volgen elkaar snel op en uitbreiding van de range is een feit: we hebben vier merkspecifieke LED Interfaces toegevoegd, namelijk voor de veel gebruikte merken LG, Optoma, Philips en Samsung.

De montagemogelijkheden van onze LED Interfaces zijn divers:

 • direct aan de wand
 • op een vrijstaand vloerstatief uit de Vogel's Connect-it serie
 • op onze gloednieuwe 500mm elektrisch in hoogte verstelbare LED Lifter

SmartMetals LED Interfaces zijn snel en eenvoudig te installeren. Kabels blijven uit het zicht, omdat ze geïntegreerd kunnen worden of netjes worden weggeleid. Passing van de LED tiles is perfect met een naadloos resultaat. De Interface frames zijn van lichtgewicht aluminium en makkelijk te transporteren. En heel belangrijk: onze Interfaces voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen en zijn dan ook TÜV gecertificeerd.

SmartMetals Interfaces kort samengevat
 • voor directe wandmontage, vrijstaande installatie en/of in hoogte verstelbaar
 • eenvoudige en snelle installatie
 • kabels uit het zicht
 • naadloos resultaat
 • lichtgewicht aluminium frame
 • TÜV gecertificeerd

 

Op zoek naar een speciale LED wall montage oplossing?

Wij helpen graag bij het vinden van een voor u passende oplossing. Neem contact met ons op met ons Sales Team op +31 (0)88 70 60 100 of stuur een mail naar info@smartmetals.nl


Dinsdag 10 November 2020

Elektrisch in hoogte verstelbare trolley voor LED walls en grote LCD-displays

universele oplossing, optimaal gebruiksgemak, prachtig design Maak kennis met de 192.1200 LED Lifter Speciaal voor LED walls en grote LCD-displays ontwikkelde SmartMetals de LED Lifter. Een elektrisch in hoogte verstelbare trolley met een prachtig design. Maar bovenal een trolley...

Lees volledig bericht

universele oplossing, optimaal gebruiksgemak, prachtig design

Maak kennis met de 192.1200 LED Lifter

Speciaal voor LED walls en grote LCD-displays ontwikkelde SmartMetals de LED Lifter. Een elektrisch in hoogte verstelbare trolley met een prachtig design. Maar bovenal een trolley die alles biedt wat u maar wenst: flexibiliteit, gebruiksgemak, maximale veiligheid en buitengewone kwaliteit.

 • Voor LED walls en 98+ inch LCD-displays
 • 500 mm elektrisch in hoogte verstelbaar
 • Eenvoudig te installeren
 • Geschikt voor alle merken
 • TÜV- en CE-gecertificeerd
 • Verrijdbaar of vrijstaand te gebruiken
 • Afsluitbare opbergruimte voor randapparatuur
 • Kabelrups voor veilige geleiding van de kabels en een nette afwerking
 • Uitbreidbaar met 2 anti-collision modules voor nog meer veiligheid
 • Maximale belasting: 225 kg
 • Stijlvol design

 

Universele mobiele bevestigingsoplossing voor displays vanaf 98 inch

De LED Lifter is speciaal ontwikkeld voor veilige bevestiging en hoogteverstelling van LED walls en grote LCD-displays. Als minimale schermgrootte adviseren wij een formaat van 98 inch. Voor displays kleiner dan 98 inch heeft SmartMetals andere passende oplossingen.

Voor de bevestiging van uw LED wall/LCD display aan de LED Lifter heeft u een interface nodig. Voor veelgebruikte displays van Philips, Samsung, LG en Optoma biedt SmartMetals complete, compatibele interfaces. Bekijk alle interfaces.
Staat uw merk wall of display er niet tussen, neem dan contact op met ons Sales Team voor een oplossing: +31 (0)88 70 60 100 of info@smartmetals.nl.

 
Elektrisch in hoogte verstelbaar voor optimaal gebruiksgemak

Gebruiksgemak is een belangrijk voordeel van de LED Lifter. Dat begint al bij de installatie. De trolley wordt als complete oplossing geleverd. Hij hoeft enkel naar wens afgemonteerd te worden. Voordeel voor de installateur: kostbare tijdwinst.

Ook in het dagelijks gebruik is de elektrisch in hoogte verstelbare LED Lifter een verademing. Het grote display instellen op de juiste hoogte is simpelweg een druk op de knop. De trolley naar een andere locatie rijden? Geen probleem. Ondanks zijn gewicht laat de trolley zich soepel en veilig verplaatsen.

En geen zorgen over de afmetingen. In de laagste stand past de trolley door iedere normale deuropening.

     
Elegant en stijlvol design

Ondanks het forse formaat, zeker met VideoWalls van 130 inch of meer, oogt de installatie elegant en stijlvol. Hierdoor past hij naadloos in elke moderne setting. De hoogwaardige materialen en fraaie afwerking geven de trolley een luxe uitstraling. Kabels verstoren het beeld niet, deze zijn onzichtbaar weggewerkt in de kabelrups en behuizing. 

De LED Lifter is voorzien van een afsluitbare opbergruimte. Hierin kunt u niet alleen uw kostbare randapparatuur kwijt, maar alles wat u graag uit het zicht wil hebben zoals bijvoorbeeld kabels en stekkerdozen.

 
Ook geschikt voor vrijstaand gebruik

De 192.1200 LED Lifter wordt standaard geleverd met zwenkwielen én stelvoeten. Is de trolley bestemd voor gebruik op een vaste positie? Dan is montage van de stelvoeten de mooiste en beste oplossing.

 

Meer info?

Wilt u meer informatie over de SmartMetals 192.1200 LED Lifter? Klik op de link om naar de product pagina te gaan of neem contact op met onze sales afdeling. Bel +31 88 70 60 100. Of mail naar info@smartmetals.nl


Dinsdag 27 Oktober 2020

Installation Serie flat panel statieven en trolleys

​alles draait om de gebruikerservaring Maak kennis met de gloednieuwe Installation Serie Bij de Installation Serie draait alles om flat panel montage met maximale gebruikersvriendelijkheid en een luxe uitstraling. Niet zomaar gebruiksvriendelijk, maar met een...

Lees volledig bericht

​alles draait om de gebruikerservaring

Maak kennis met de gloednieuwe Installation Serie

Bij de Installation Serie draait alles om flat panel montage met maximale gebruikersvriendelijkheid en een luxe uitstraling. Niet zomaar gebruiksvriendelijk, maar met een volledige focus op de gebruiker zodat hij goed kan werken. ​Hoe vraagt u zich af? Lees verder.

 

Alle connecties binnen handbereik

Het belangrijkste kenmerk van de Installation Serie flat panel statieven en trolleys is dat deze allemaal standaard worden geleverd met een Panel Integrator. Met deze integrator kunt u tot vier standaard stopcontacten, audiovisuele bedieningspanelen, USB-poorten of stopcontacten op de gewenste hoogte in de Installation Series-kolom integreren. Meer aansluitingen binnen handbereik nodig? Geen probleem, voeg gewoon een extra paneelintegrator toe die ook als accessoire verkrijgbaar is.

 
Geen storende kabels in het zicht

Installeer uw kabels in het speciale kabelcompartiment in de Installation Serie-kolom en klik de meegeleverde kabelafdekstrips vast. Kabels blijven gemakkelijk toegankelijk, maar verstoren het uitzicht niet.

 
Een oplossing voor elke ruimte

De Installation Serie biedt een oplossing voor elke ruimte dankzij de grote verscheidenheid aan installatie-opties: vrijstaand, verrijdbaar, bevestigd aan vloer / wand / plafond en in een opstelling voor videoconferencing. Alle oplossingen zijn verkrijgbaar in luxe aluminium en stijlvolle zwarte kleurstellingen.

         
Klein of groot, lengte is g​een probleem

Integreren is simpel voor iedereen, klein of groot, omdat de monitor kan worden ingesteld op de best passende werkhoogte. De SmartMetals 170x140 mm montagekop kan eenvoudig op en neer over de kolom van de Installation Series worden geschoven en stevig op de gewenste positie worden vastgezet.

 
Past op elk scherm

In combinatie met een van onze universele muurbeugels past de Installation Series op elk scherm.

 

 
Voordelen in één oogopslag:
 • Alle connecties binnen handbereik
 • Onzichtbare bekabeling
 • Voor elke ruimte een oplossing
 • Instelbare werkhoogte
 • Past op elk scherm
 • Eenvoudige installatie
 • Alle enkel scherm oplossingen TÜV 5 gecertificeerd 

 

Meer info?

Wilt u meer informatie over de SmartMetals Installation Serie montage oplossingen? Bekijk onze statieven en trolleysvloer-wand/plafond oplossingen en de hun VideoConference varianten door op de desbetreffende linken te klikken of neem contact op met onze sales afdeling. Bel +31 (0)88 70 60 100. Of mail naar info@smartmetals.nl


Woensdag 21 Oktober 2020

LG outdoor display, XE4F-serie

de perfecte wand- en vloerbevestiging Outdoor displays: publiek bereiken in de buitenomgeving Je ziet ze steeds meer in het straatbeeld: digitale outdoor displays. Grote displays langs wegen, in winkelcentra en andere openbare ruimtes waar veel publiek langskomt. Voor bedrijven zijn...

Lees volledig bericht

de perfecte wand- en vloerbevestiging

Outdoor displays: publiek bereiken in de buitenomgeving

Je ziet ze steeds meer in het straatbeeld: digitale outdoor displays. Grote displays langs wegen, in winkelcentra en andere openbare ruimtes waar veel publiek langskomt. Voor bedrijven zijn dit ideale plekken om te communiceren met hun klanten.

Speciaal voor toepassing in buitenomgevingen ontwikkelde LG een alles-in-één digital signage oplossing: de LG outdoor, XE4F-serie. Een slank en robuust ontwerp met een uitstekende beeldkwaliteit.

 

Display montage oplossingen voor LG outdoor XE4F-serie

Wandmontage

 

Omlijsting

 

Vrijstaande montage

Bevestiging van deze outdoor displays is eenvoudig met de oplossingen van SmartMetals.
SmartMetals heeft speciaal voor de LG outdoor XE4F-serie twee wandbevestigingen ontworpen:
- Outdoor wandbevestiging 092.1801 voor de LG49XE4F
- Outdoor wandbevestiging 092.1802 voor de LG55XE4F

 

Om de outdoor displays netjes af te dichten en af te werken heeft SmartMetals een omlijsting ontworpen in twee maten. Deze omlijsting dient gecombineerd te worden met de bijbehorende wandbevestiging.
- 092.1803 Omlijsting voor LG 49XE4F
- 092.1804 Omlijsting voor LG 55XE4F

 

Heb u geen mogelijkheid om uw outdoor display aan de wand te monteren? Geen probleem. SmartMetals heeft tevens een slank en stijlvol vloerstatief ontwikkeld, die geschikt is voor de LG outdoor XE4F-serie. Hiermee plaatst u uw outdoor display eenvoudig vrijstaand in elke omgeving. Zowel in landscape als portrait positie.
Kies een wandbevestiging en een omlijsting, combineer deze samen met het vloerstatief, 092.1805 of 092.1806 en u heeft een professionele, vrijstaande oplossing voor uw outdoor display.  

   

 

Uw LG outdoor display optimaal beschermd tegen weersinvloeden

De SmartMetals bevestigingsoplossingen voor LG outdoor displays zijn vervaardigd uit duurzame materialen met een lange gebruiksduur. De omlijsting werkt het geheel netjes af en beschermt het display tegen extreme temperaturen.

De LG outdoor XE4F-serie in combinatie met de SmartMetals montage oplossingen is dus breed inzetbaar en bestand tegen alle weersomstandigheden.

 

Meer info?

Wilt u meer informatie over de SmartMetals LG XE4F-serie montage oplossingen? Klik op de link om naar de product pagina's te gaan of neem contact op met onze sales afdeling. Bel +31 88 70 60 100. Of mail naar info@smartmetals.nl


Maandag 13 Juli 2020

Upgrade VESA-compatibiliteit liftsystemen - nu ook geschikt tot VESA 800x600

Vanaf week 29 zullen we een VESA-uitbreidingsset zonder meerprijs meeleveren met onze liftsystemen met liftcabinet (overzicht hieronder) die het VESA-bereik vergroot van 600x400 naar 800x600. Deze 052.7288 is ook verkrijgbaar als accessoire en gaat de adaptersets 052.7265 en 052.7280...

Lees volledig bericht

Vanaf week 29 zullen we een VESA-uitbreidingsset zonder meerprijs meeleveren met onze liftsystemen met liftcabinet (overzicht hieronder) die het VESA-bereik vergroot van 600x400 naar 800x600.

Deze 052.7288 is ook verkrijgbaar als accessoire en gaat de adaptersets 052.7265 en 052.7280 vervangen. Deze worden uitverkocht tegen een zeer lage netto prijs, ZOLANG DE VOORRAAD STREKT!

 • 052.7110
 • 052.7150B, 052.7150W
 • 052.7155B, 052.7155W
 • 052.7200
 • 052.7250
 • 052.7320
 • 052.7340
 • 052.7360
 • 062.7105
 • 062.7205B, 062.7205W
 • 062.7225B, 062.7225W
 • 062.7270
 • 062.7275
 • 062.7290
 • 062.7295
 • 062.7410
 • 062.7420.01, 062.7420.11
 • 062.7430.01, 0627430.11

Maandag 13 Juli 2020

NIEUW: Next Level Screen Lifting met wandlift 052.7500

Veilig en luxe De 052.7500 is de elektrische wandlift voor uw touchscreen waarmee u, met een druk op de knop, het touchscreen voor iedere gebruiker op de juiste hoogte brengt. Naast dit ergonomische voordeel geeft deze montagevoorziening een luxe uitstraling waarmee hij niet alleen geschikt...

Lees volledig bericht

Veilig en luxe

De 052.7500 is de elektrische wandlift voor uw touchscreen waarmee u, met een druk op de knop, het touchscreen voor iedere gebruiker op de juiste hoogte brengt. Naast dit ergonomische voordeel geeft deze montagevoorziening een luxe uitstraling waarmee hij niet alleen geschikt is voor de educatie markt maar met name ook uitstekend toe te passen is in het zakelijke segment.

In de laagste positie is de wandlift volledig achter het scherm aan het zicht onttrokken. Bij het omhoog bewegen van het scherm wordt de lift zichtbaar maar ook dan behoudt hij door de toepassing van een kabelrups en de afwerking aan de voorzijde zijn luxe uitstraling.

De wandlift is voorzien van een afknelbeveiliging. Wanneer het scherm tijdens een beweging iets raakt stopt de beweging en gaat de lift een stukje terug in tegenovergestelde richting.

Installatiegemak voor de installateur

Voor de installateur biedt de 052.7500 groot installatie gemak. De lift wordt geleverd met losse montagearmen die aan de achterzijde van het touchscreen worden bevestigd. Vervolgens wordt het touchscreen met de armen eenvoudig aan de wandlift gehangen en hierop veilig geblokkeerd.

 

SmartMetals Mounting Solutions is toonaangevend fabrikant van hoogteverstellingen voor touchscreens. Voor elke wens hebben wij een oplossing. Indien uw wand onvoldoende draagvermogen heeft voor deze wandlift met touchscreen, kies dan voor één van onze andere liftsystemen. Gebruik dan bijvoorbeeld de 052.7150 die aan de wand wordt gemonteerd, maar waarbij het gewicht op de vloer rust.

Meer info nodig? Bel met +31 (0)88 70 60 100 of mail naar info@smartmetals.nl
Bestellen? De lift is uit voorraad leverbaar!


Maandag 13 Juli 2020

Uitbreiding serie budgetvriendelijke project wandbevestigingen

Ons assortiment  budgetvriendelijke project wandbevestigingen  is uitgebreid. De 052.1200 is niet meer leverbaar en is vervangen door twee verbeterde modellen: 052.1210 Universele wandbevestiging: max. 410 x 405mm, 50kg 052.2020 Universele wandbevestiging: max. 924 x 605mm, 75kg...

Lees volledig bericht

Ons assortiment budgetvriendelijke project wandbevestigingen is uitgebreid. De 052.1200 is niet meer leverbaar en is vervangen door twee verbeterde modellen:

052.1210 Universele wandbevestiging: max. 410 x 405mm, 50kg
052.2020 Universele wandbevestiging: max. 924 x 605mm, 75kg

Kenmerken:

 • Automatische klikvergrendeling: helpt de montage-armen op hun plaats te klikken voor extra veiligheid
 • Gemakkelijke montage: installatie is bijna kinderspel, tevens vergemakkelijkt door de meegeleverde waterpas
 • Zijwaartse verschuiving montage-armen: maakt snelle uitlijning mogelijk

Meer weten? Check de online product pagina's 052.1210 and 052.2020.


Maandag 11 Mei 2020

Video Conferencing op afstand 2

Video Conferencing was al het perfecte afstand overbruggende communicatiemiddel. Social distancing vraagt momenteel ook meer afstand tussen deelnemers in dezelfde ruimte. Grotere monitoren en fish-eye camera's vangen dit perfect op, net als de  Business & VC Trolley : een...

Lees volledig bericht

Video Conferencing was al het perfecte afstand overbruggende communicatiemiddel. Social distancing vraagt momenteel ook meer afstand tussen deelnemers in dezelfde ruimte. Grotere monitoren en fish-eye camera's vangen dit perfect op, net als de Business & VC Trolley: een multifunctionele eyecatcher, geschikt voor screens tot 98 inch.

Overweeg deze multifunctionele Business Trolley ook voor zijn:

 • luxe look en feel
 • voldoende opbergruimte voor randapparatuur in de body
 • uitbreidbaarheid met camera- of laptopsteun en soundbarbracket
 • standaard uitsparing voor stroomvoorziening en Neutric / andere aansluitpanelen
 • mogelijkheid om uit te voeren matchend met uw huisstijl of voorzien van branding

We vertellen u er graag meer over: bel +31 (0)88 70 60 100 of mail.


Maandag 11 Mei 2020

Flexibel leren vraagt om flexibele montage

Volledige flexibiliteit. Dat is wat het onderwijs vandaag de dag vergt. Niet alleen van leerkrachten en leerlingen, zeker ook soft- en hardwarematig. Onze montage oplossingen bieden alle flexibiliteit die nodig is: verplaats een flat panel eenvoudig elektrisch in hoogte; wij bieden...

Lees volledig bericht

Volledige flexibiliteit. Dat is wat het onderwijs vandaag de dag vergt. Niet alleen van leerkrachten en leerlingen, zeker ook soft- en hardwarematig. Onze montage oplossingen bieden alle flexibiliteit die nodig is:

 • verplaats een flat panel eenvoudig elektrisch in hoogte; wij bieden een complete lijn liften met optimaal gebruikersgemak
 • kantel uw flat panel vanuit tafelpositie omhoog; met onze Tip & Touch serie kantelt én beweegt u uw scherm op en neer
 • verplaats uw flat panel moeiteloos van de ene naar de andere ruimte; onze trolleys bieden u het gemak en de stabiliteit

Tip:
Wist u dat u door toevoeging van slechts één extra montagekop en bracket aan uw statief of trolley al een uitstekende basis heeft om een digitaal leslokaal op te zetten? Toon leerlingen op de bovenste monitor en het lesmateriaal op een tweede monitor eronder.

Meer weten? Neem contact met ons op of bekijk onze catalogus met educatie oplossingen.


Maandag 11 Mei 2020

Bezoekersstromen reguleren in Corona tijd

SmartMetals biedt een breed assortiment flat panel vloerstatieven: met of zonder wielen, voor één of meerdere schermen, voor lichte of zware schermen. U bent misschien al bekend met de flexibiliteit van onze Light Series Statieven  of de esthetiek van ons  Design Statief...

Lees volledig bericht

SmartMetals biedt een breed assortiment flat panel vloerstatieven: met of zonder wielen, voor één of meerdere schermen, voor lichte of zware schermen. U bent misschien al bekend met de flexibiliteit van onze Light Series Statieven of de esthetiek van ons Design Statief, misschien heeft u ze al gebruikt in een boardroom, ontvangstruimte of op een beurs. Maar wist u dat ze in de huidige tijd ook een ander doel kunnen dienen?

Denk aan het reguleren van bezoekersstromen door toepassing van social distancing schermen en klantentelsystemen. Plaats ze duidelijk zichtbaar op een Design Statief of statief uit de Light Serie naast de ingang van uw kantoor of winkel. Verplaats ze ook weer eenvoudig als ze ergens anders nodig zijn.

Klik op de linken voor meer informatie of neem contact met ons op: wij vertellen u er graag meer over.


Vrijdag 21 Februari 2020

SmartMetals steunt Prinses Máxima Centrum - Vóór kinderen, tégen kanker

Onze kinderen zijn onze toekomst. Helaas hebben niet alle kinderen een even goede toekomstverwachting, omdat ook zij geconfronteerd kunnen worden met de diagnose “kanker”. SmartMetals is onder de indruk van het goede werk dat in het Prinses Máxima Centrum wordt verricht om...

Lees volledig bericht

Onze kinderen zijn onze toekomst. Helaas hebben niet alle kinderen een even goede toekomstverwachting, omdat ook zij geconfronteerd kunnen worden met de diagnose “kanker”. SmartMetals is onder de indruk van het goede werk dat in het Prinses Máxima Centrum wordt verricht om kinderen met kanker te helpen. Om deze reden heeft zij dan ook besloten om de omvang van de eindejaarsgeschenken aan haar klanten terug te brengen tot een kleinere attentie en het hiermee uitgespaarde bedrag te schenken aan het Prinses Máxima Centrum.

Namens SmartMetals hebben Gerdi Vogels en Vincent Rekveldt onlangs een fraaie cheque overhandigd. Onze klanten zijn uiteraard geïnformeerd over de kleinere blijk van waardering en reageerden zoals verwacht positief op dit initiatief.

 

Prinses Máxima Centrum

In juni 2018 is het Prinses Máxima Centrum geopend door onze Koningin. Sinds dat moment worden alle kinderen met kanker uit heel Nederland in het Máxima behandeld. In Nederland wordt jaarlijks bij ongeveer 600 kinderen de diagnose kanker gesteld en op dit moment overlijdt nog steeds 1 op de 4 kinderen aan deze ziekte.

Het Prinses Máxima Centrum heeft één ambitie: Ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Om deze missie te realiseren is alle kennis en expertise op het gebied van kinderoncologische zorg én research in het Máxima samengebracht. Dát maakt het verschil. Het is een enorme stap voorwaarts, zodat elk kind met kanker de beste behandeling op maat krijgt en nog belangrijker: een grotere kans op overleving.

 

Prinses Máxima Centrum Foundation

De Foundation van het Prinses Máxima Centrum is opgericht met het doel financiële middelen te werven om alle voorzieningen mogelijk te maken, die niet door de zorgverzekeraars vergoed worden en die van groot belang zijn voor de genezing van de kinderen. En daar zijn er veel van, zoals sport, onderwijs, toneel, muziek, elkaar ontmoeten, voeding op maat, onderzoek, angst & pijn reductie, artistieke activiteiten en begeleiding & onderzoek na genezing. Niet alleen voor onze kinderen, maar ook voor het hele gezin.

 

Lees meer over het Prinses Máxima Centrum op hun website.


Donderdag 06 Februari 2020

3 Redenen om SmartMetals te bezoeken op ISE 2020

  1. De Installation Serie - flatscreenmontage met maximale gebruiksvriendelijkheid       Een nieuwe line-up stands, trolleys en vloer tot wand / plafond kolommen 2. MYSC - gebruik uw touchscreen zoals u wilt, waar u wilt...

Lees volledig bericht

 

1. De Installation Serie - flatscreenmontage met maximale gebruiksvriendelijkheid

      Een nieuwe line-up stands, trolleys en vloer tot wand / plafond kolommen

2. MYSC - gebruik uw touchscreen zoals u wilt, waar u wilt

      De liften in de moveyourscreen.com serie met focus op flexibiliteit en veiligheid

3. Samsung OMN-D-montage - krachtige communicatie in de etalage

      Stijlvolle high-end montage voor vloer, plafond en vloer-tot-plafond

 

Kom het bekijken, we verheugen ons op uw bezoek: Stand 5-T30 in hal 5 en 13-D155 in de Education Technology hal.

 

Gratis toegangskaarten

Registreer hier voor uw gratis toegangsticket voor ISE 2020.
Invitation code: 703833

 


Donderdag 16 Januari 2020

#1 in hoogte verstelbare mounts & trolleys op Europa's #1 in digitaal leren

SmartMetals is te vinden op de Learntec 2020 - de #1 in digitaal leren. Breng ons een bezoek, we laten u graag zien hoe de toekomst in het onderwijs eruit ziet met moveyourscreen.com erin! 28 - 30 januari 2020 Messe Karlsruhe, Duitsland Hall 2, Stand L38

Lees volledig bericht

SmartMetals is te vinden op de Learntec 2020 - de #1 in digitaal leren.

Breng ons een bezoek, we laten u graag zien hoe de toekomst in het onderwijs eruit ziet met moveyourscreen.com erin!

 • 28 - 30 januari 2020
 • Messe Karlsruhe, Duitsland
 • Hall 2, Stand L38

Donderdag 16 Januari 2020

Bezoek ons op de BETT - ervaar de toekomst in het onderwijs

Bezoek ons op de BETT, London ExCel van 22 - 25 januari: U vindt ons op stand SC46, hal N1-19. We laten u graag zien hoe wij de toekomst in het onderwijs zien en hoe ons nieuwste merk moveyourscreen.com daar perfect in past. Registreer voor uw gratis ticket:...

Lees volledig bericht

Bezoek ons op de BETT, London ExCel van 22 - 25 januari:
U vindt ons op stand SC46, hal N1-19. We laten u graag zien hoe wij de toekomst in het onderwijs zien en hoe ons nieuwste merk moveyourscreen.com daar perfect in past.

Registreer voor uw gratis ticket: http://ow.ly/mGGf50xWcC7

#bett2020 #smartmetals #moveyourscreencom


Woensdag 18 December 2019

Krachtige communicatie in de etalage

Om krachtige communicatie in etalages te optimaliseren, ontwikkelde SmartMetals een montageoplossing voor het dubbelzijdige display van de Samsung OMN-D-serie, zowel voor 46 inch als 55 inch schermen. Of u nu een vloer gemonteerde oplossing (vast en vrijstaand), een plafond gemonteerde oplossing...

Lees volledig bericht

Om krachtige communicatie in etalages te optimaliseren, ontwikkelde SmartMetals een montageoplossing voor het dubbelzijdige display van de Samsung OMN-D-serie, zowel voor 46 inch als 55 inch schermen. Of u nu een vloer gemonteerde oplossing (vast en vrijstaand), een plafond gemonteerde oplossing of een vloer-plafond gemonteerde oplossing nodig hebt, u kunt iedere configuratie maken met slechts 3 componenten en de installatie is duidelijk en eenvoudig.

Interesse? Bel ons op +31 (0)88 70 60 100, mail of bekijk het product op onze website.

 


Donderdag 24 Oktober 2019

Het is weer gelukt: FD Gazelle voor de 5e keer op rij!

SmartMetals hoort voor de 5e keer op rij tot de 770 snelst groeiende bedrijven van Nederland wat ons een FD Gazelle 2019 maakt. Grote dank aan iedereen die dit keer op keer mogelijk heeft gemaakt!

Lees volledig bericht

SmartMetals hoort voor de 5e keer op rij tot de 770 snelst groeiende bedrijven van Nederland wat ons een FD Gazelle 2019 maakt.

Grote dank aan iedereen die dit keer op keer mogelijk heeft gemaakt!


Maandag 26 Augustus 2019

Communicatie op zijn grootst - Alles is mogelijk met SmartMetals LED wall oplossingen

De afgelopen periode hebben we met diverse system integrators bijgedragen aan de realisatie van fraaie LED wall oplossingen. Onze functionele en eenvoudig te installeren montage oplossingen staan in diverse control rooms, showrooms, presentatie/vergaderzalen, winkels en TV studio’s. We...

Lees volledig bericht

De afgelopen periode hebben we met diverse system integrators bijgedragen aan de realisatie van fraaie LED wall oplossingen. Onze functionele en eenvoudig te installeren montage oplossingen staan in diverse control rooms, showrooms, presentatie/vergaderzalen, winkels en TV studio’s. We beperken ons met onze oplossingen niet tot één merk. Recent hebben we installaties gedaan voor de LED oplossingen van o.a. Absen, LG en Samsung. Voor deze laatste hebben we de oplossing gemaakt voor de Samsung Experience Store in Utrecht (Nederland). De uitdaging hierbij was een naadloze LED wall te creëren van 26x4 met een buitenhoek van 105 graden. Het resultaat mag er zijn zoals op onderstaande foto’s te zien is.

We doen veel van dit soort maatwerk oplossingen, maar uiteraard bieden we ook standaard oplossingen.

Interesse? Bel ons op +31 (0)88 70 60 100 of mail.

  

 


Dinsdag 05 Februari 2019

SmartMetals met twee stands present op de ISE in Amsterdam | 05-08/02/2019

De vertrouwde plek in Hal 11 is ingewisseld voor een nieuwe in Hal 5. Ons standnummer is S30. U vindt ons naast de stands van NEC Display Solutions en Maverick. Naast de hoofdstand in Hal 5 hebben we in de Educatie hal een stand voor ons nieuwe merk moveyourscreen.com . Hier tonen we de...

Lees volledig bericht

De vertrouwde plek in Hal 11 is ingewisseld voor een nieuwe in Hal 5. Ons standnummer is S30. U vindt ons naast de stands van NEC Display Solutions en Maverick.

e5e8ce47-757d-4f14-994a-0353e2f6d5de.png

Naast de hoofdstand in Hal 5 hebben we in de Educatie hal een stand voor ons nieuwe merk moveyourscreen.com. Hier tonen we de nieuwste ontwikkelingen in ons assortiment hoog/laag verstellingen.
De Educatie Technologie Hal is Hal 13, ons standnummer is A100.

 

 


Zondag 21 Oktober 2018

SmartMetals opnieuw bekroond met FD Gazelle!

We zijn enorm trots: voor het vierde jaar op rij horen we tot de FD Gazellen, de snelst groeiende bedrijven van Nederland. BEDANKT aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt! 

Lees volledig bericht

We zijn enorm trots: voor het vierde jaar op rij horen we tot de FD Gazellen, de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

BEDANKT aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt! 


Woensdag 23 Mei 2018

Nieuw moederbedrijf voor SmartMetals

Met trots kondigen wij aan dat SmartMetals Mounting Solutions een nieuw moederbedrijf heeft. Vogel's Holding BV heeft een meerderheidsbelang gekocht en is daarmee mede-eigenaar geworden van SmartMetals. Vogel's produceert bevestigings- en ondersteuningssystemen voor audiovisuele &...

Lees volledig bericht

Met trots kondigen wij aan dat SmartMetals Mounting Solutions een nieuw moederbedrijf heeft. Vogel's Holding BV heeft een meerderheidsbelang gekocht en is daarmee mede-eigenaar geworden van SmartMetals. Vogel's produceert bevestigings- en ondersteuningssystemen voor audiovisuele & multimediale apparatuur voor thuis en professionele toepassingen. Met het bundelen van beider krachten versterkt SmartMetals haar marktpositie en geeft zij hiermee een impuls aan haar groeistrategie.

Na de overname zal SmartMetals Mounting Solutions als zelfstandige entiteit blijven bestaan. Zowel Vogel’s Professional Nederland als SmartMetals zijn werkzaam in hetzelfde werkveld, maar de productpakketten en de diverse marktsegmenten zijn juist grotendeels complementair aan elkaar. Dit betekent een verbreding van ieders mogelijkheden.

Klik en lees de persaankondiging welke vandaag gepubliceerd wordt op onze eigen kanalen en verstuurd aan de pers. Indien u vragen heeft neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Vincent Rekveldt
Algemeen Directeur


Woensdag 14 Maart 2018

Montage LED & (Curved) OLED

SmartMetals speelt in op de opkomende markt van LED walls en (curved) OLED monitoren. De oplossingen die wij hiervoor bieden zijn gebaseerd op ons standaard VideoWall concept dat zich in de afgelopen jaren ruimschoots heeft bewezen. Het voordeel hiervan is dat niet alleen een standaard LED wall...

Lees volledig bericht

SmartMetals speelt in op de opkomende markt van LED walls en (curved) OLED monitoren. De oplossingen die wij hiervoor bieden zijn gebaseerd op ons standaard VideoWall concept dat zich in de afgelopen jaren ruimschoots heeft bewezen. Het voordeel hiervan is dat niet alleen een standaard LED wall montage aan de wand gerealiseerd kan worden maar op relatief eenvoudige en kosten efficiënte wijze ook een oplossing wordt geboden voor een volledig vrijstaande of hangende montage. Ook kan gebruik worden gemaakt van de standaard SmartMetals vloer/wand of vloer/plafond kolommen indien de wand onvoldoende draagkracht heeft.

Er zijn natuurlijk altijd situaties waar standaard oplossingen geen uitkomst bieden. Zo ook voor bijvoorbeeld een project met een SAMSUNG indoor LED (1.5mm pitch) waar een LED wall gerealiseerd diende te worden van circa  13 x 1.5 meter. Deze kon alleen op de aanwezige ver uit elkaar geplaatste bouwkundige kolommen gemonteerd worden. Met speciaal ontworpen steunen werd een oplossing geboden waarbij rekening is gehouden met de grote afstand van de constructie zodat een optimale en nauwkeurige montage van de LED modules gewaarborgd bleef.

SmartMetals werkt merk onafhankelijk en uiteraard kunnen de oplossingen voor nagenoeg iedere LED wall worden toegepast. 

De (curved) OLED montage biedt de mogelijkheid om zowel hol als bol gebogen schermen te monteren. Tevens kunnen we een oplossing bieden om deze, face-down, als een golf aan het plafond te monteren.


Woensdag 14 Maart 2018

BalanceBox 400, versie 2.0

Binnenkort uit voorraad leverbaar:  de nieuwe en verbeterde versie van de BalanceBox 400. Het product zal de huidige BalanceBox 400 volledig vervangen. Wijzigingen en functies in één oogopslag: • Stijlvol zwarte structuur poedercoating die ongevoelig is...

Lees volledig bericht

Binnenkort uit voorraad leverbaar: de nieuwe en verbeterde versie van de BalanceBox 400. Het product zal de huidige BalanceBox 400 volledig vervangen.

Wijzigingen en functies in één oogopslag:

• Stijlvol zwarte structuur poedercoating die ongevoelig is voor vlekken
• Verbeterde stabiliteit: geschikt voor touch screens t/m 86 inch, 95 kg
• Verbeterde soepelere eind-stop dempers
• Eenvoudigere installatie en kortere installatietijd
• Meer dan 20 interne verbeteringen die resulteren in een nog hogere betrouwbaarheid, lagere bedieningskracht en snelle bediening


Woensdag 25 Oktober 2017

Trots om weer Gazelle te zijn!

We zijn er weer bij: Voor het derde jaar op rij behoren we tot de snelstgroeiende bedrijven, de FD GAZELLEN 2017, van Nederland! Grote dank aan onze klanten en ons team!

Lees volledig bericht

We zijn er weer bij:
Voor het derde jaar op rij behoren we tot de snelstgroeiende bedrijven, de FD GAZELLEN 2017, van Nederland!

Grote dank aan onze klanten en ons team!


Woensdag 05 Juli 2017

Lichtgewicht aluminium stackframe

Nu ook leverbaar voor de Epson L serie!   Voor vragen, neem contact op met het SmartMetals Team via 088-70 60 100 of info@smartmetals.nl

Lees volledig bericht

Nu ook leverbaar voor de Epson L serie!

 

Voor vragen, neem contact op met het SmartMetals Team via 088-70 60 100 of info@smartmetals.nl


Donderdag 13 Oktober 2016

SmartMetals is wederom een Gazelle!

Wij zijn enorm trots: voor het 2e jaar op rij heeft SmartMetals een FD Gazellen Award gewonnen, omdat we tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland behoren!

Lees volledig bericht

Wij zijn enorm trots: voor het 2e jaar op rij heeft SmartMetals een FD Gazellen Award gewonnen, omdat we tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland behoren!