Vaste Installatie

SMARTMETALS
MOUNTING SOLUTIONS

VOOR IEDERE SITUATIE
DE JUISTE KEUZE
AUDIOVISUELE MONTAGEOPLOSSINGEN

HEEFT U VRAGEN?
BEL 088 70 60 100

MULTIFUNCTIONELE
WANDLIFT

• ADAPTIEF ONDERWIJS
• ARBO VERANTWOORD GEBRUIK
• EENVOUDIG TE INSTALLEREN
• UNIVERSEEL VOOR ALLE
   (TOUCH) DISPLAYS
• 2 MODELLEN TOT 65” EN 84”
• MAX. BELASTING 100 KG

LEES MEER...

EDUCATIE OPLOSSINGEN

OPLOSSINGEN SPECIAAL GESCHIKT VOOR TOUCH DISPLAYS IN DE EDUCATIEMARKT:

• SYSTEMEN VOOR WAND EN
   VLOER
• MET ELEKTRISCHE/
   MANUELE HOOGTEVERSTELLING
• OOK VERKRIJGBAAR:
   EEN WHITEBOARD KIT
   VOOR HET TOUCH DISPLAY

VIDEOWALL OPLOSSINGEN

KENMERKEN:
• BUDGET VRIENDELIJK
• EENVOUDIG TE INSTALLEREN
• EENVOUDIG TE SERVICEN

VERKRIJGBAAR VOOR:
• WAND
• WAND-VLOER
• VLOER-PLAFOND
• VRIJSTAANDE TOEPASSING

LIGHT SERIE STATIEVEN

• SPECIAAL VOOR LICHTE
   MONITOREN T/M 55 INCH
• VERKRIJGBAAR VOOR
   VASTE INSTALLATIE
   EN VERHUUR
• OPTIONEEL VERKRIJGBAAR:
   LAPTOP PLATEAU

TIP & TOUCH STATIEF

• RECHTOP TE GEBRUIKEN
• IN TAFELSTAND TE GEBRUIKEN
• EENVOUDIG TE SWITCHEN
   TUSSEN BEIDE POSITIES

PLAFONDBEVESTIGINGEN

• VERKRIJGBAAR IN DIVERSE
   LENGTES
• TRAPLOOS IN HOOGTE
   VERSTELBAAR
• MET PLAFOND KANTELFUNCTIE
• MET GEINTEGREERDE
   VALBEVEILIGING
• IN DE KLEUR WIT RAL9010

HANDMATIGE HOOGTEVERSTELLINGEN

BRENG UW TOUCHSCREEN
SNEL EN MOEITELOOS
IN DE JUISTE POSITIE
MET SLECHTS EEN HANDBEWEGING

BALANCEBOX
VERKRIJGBAAR TOT 98"/80KG

LEES MEER...

 

SmartMetals Mounting Solutions B.V. gevestigd aan de Vlietskade 8016, 4241 WS  ARKEL, Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

SmartMetals Mounting Solutions B.V.
Vlietskade 8016
4241 WS  ARKEL
Nederland
+31 (0)88 70 60 100
info@smartmetals.nl
www.smartmetals.nl

Functionaris voor de gegevensbescherming (FG):
Dhr. O.E. Brinkgreve
oscar@smartmetals.nl

© SmartMetals Mounting Solutions B.V. 2018

Persoonsgegevens die wij verwerken

SmartMetals Mounting Solutions verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
Sluiten
Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met onze FG, de heer O.E. Brinkgreve, op e-mailadres oscar@smartmetals.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Sluiten
Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

SmartMetals Mounting Solutions verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • SmartMetals Mounting Solutions volgt uw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op uw behoefte
Sluiten
Geautomatiseerde besluitvorming

SmartMetals Mounting Solutions neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van SmartMetals Mounting Solutions) tussen zit.

Sluiten
Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

SmartMetals Mounting Solutions bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Algemene persoonsgegevens > Bewaartermijn: Net zolang totdat wij een melding krijgen dat persoon niet meer werkzaam is bij relatie > Reden: Om contact te kunnen onderhouden en zo nodig (indien expliciet toestemming is gegeven) gericht informatie te verschaffen.

Sluiten
Delen van persoonsgegevens met derden

SmartMetals Mounting Solutions deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. SmartMetals Mounting Solutions blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Sluiten
Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Lees ons uitgebreide cookiebeleid.

Sluiten
Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door SmartMetals Mounting Solutions en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@smartmetals.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. SmartMetals Mounting Solutions wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Sluiten
Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

SmartMetals Mounting Solutions neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze FG de heer O.E. Brinkgreve op e-mailadres oscar@smartmetals.nl. SmartMetals Mounting Solutions heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen:

  • Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
  • TLS (voorheen SSL) Wij versturen uw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kunt u zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk.
  • SPF is een internetstandaard die wij gebruiken om te voorkomen dat u uit onze naam e-mails ontvangt die virussen bevatten, spam zijn of bedoelt zijn om persoonlijke (inlog)gegevens te bemachtigen.
Sluiten
Aanpassingen privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om deze privacyverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

Sluiten