Vaste Installatie
CAMERA - WAND/PLAFONDOPLOSSINGEN
AV MOUNTING SOLUTIONS

SmartMetals Mounting Solutions is ​
​onderdeel van de Vogel's Groep.

Lees meer...

 

SmartMetals Missie

Bij SmartMetals staat de klant altijd op nummer 1. Daarmee wil SmartMetals zich positioneren als een innovatieve en betrouwbare partner op het gebied van AudioVisuele montageoplossingen, op de professionele AV markt. Door de kennis en ervaring, die SmartMetals in de afgelopen 20 jaar heeft opgedaan, kan zij haar klanten optimaal adviseren. Tevens kan SmartMetals u van producten en diensten voorzien die zich onderscheiden in kwaliteit, gebruiksgemak en functionaliteit. 
Om dit te kunnen realiseren ontwikkelt SmartMetals elke toepassing in eigen huis en wordt nagenoeg elk product in Nederland geproduceerd, in eigen fabriek of bij erkende toeleveranciers. Hier speelt het belang van de werknemers en (toe)leveranciers van SmartMetals een grote rol; zo werkt iedereen met de nieuwste technieken om zo effectief en efficiënt mogelijk te kunnen produceren. 
Vol enthousiasme grijpt SmartMetals kansen met beide handen aan om de groei van de afgelopen jaren en de samenwerking met haar klanten te continueren.

 

SmartMetals Visie

SmartMetals' oplossingen zijn meer dan een mooi stukje staalwerk – door ons netwerk van internationale partners uit te breiden hopen we alle installatie- en verhuurbedrijven de mogelijkheid te bieden de montageoplossingen van SmartMetals te beleven. Innovatieve oplossingen bij SmartMetals ontstaan door het inspelen op trends uit de markt en de nauwe samenwerking met onze klanten bepaalt onze producten; dit definieert wie SmartMetals is en wie we zullen zijn in de toekomst, uw ideale partner voor AudioVisuele montageoplossingen.