Vaste Installatie
CAMERA - WAND/PLAFONDOPLOSSINGEN
AV MOUNTING SOLUTIONS

SmartMetals Mounting Solutions is ​
​onderdeel van de Vogel's Groep.

Lees meer...

 

Project aanvraag

Offertetraject

De opdrachtgever stelt een pakket van eisen (PvE) op, waarop SmartMetals een indicatie geeft voor de kosten en de levertijd. Uiteraard denken onze adviseurs in deze fase al met u mee.

Opdracht

Ontwerptraject

Na akkoord op de prijsopgave wordt door onze engineers een ontwerptekening gemaakt op basis van het PVE. Deze tekeningen zullen door de opdrachtgever schriftelijk goedgekeurd moeten worden om de productie te kunnen starten.
Afwijking in afmeting, aantallen, materiaal of afwerking kunnen invloed hebben op de prijs, maar worden vanzelfsprekend vooraf met u besproken.

Productie

Verschillende productiefases

Het productieproces heeft verschillende fases.
Allereerst wordt de ontwerptekening omgezet naar een productietekening. Als dit is afgerond kan de daadwerkelijke productie beginnen.
Het verwerken van plat staal of profielen tot een eindproduct door middel van de benodigde technieken zoals lasersnijden, zetten, lassen, etc.
Na de staalverwerking wordt het product afgewerkt met de gewenste oppervlakte behandeling.
En tot slot wordt alles geassembleerd, getest en beoordeeld op de juiste kwaliteit.

Tijdschema

Doorlooptijd specialtraject

De doorlooptijd van een special is in een aantal fases te verdelen. De tijd die nodig is per fase is afhankelijk van de complexiteit van de aanvraag.
Als algemene regel kunnen we het onderstaande tijdspad aanhouden maar sommige zaken kunnen zo complex zijn dat ze niet in onderstaande opzet te vangen zijn.

 

Presentatietekening Fabricagetekening Staalproductie Poedercoaten Controle en assemblage
Doorlooptijd 1 à 2 weken na opdracht Binnen 1 à 2 weken na goedkeuring van de presentatietekening Circa 3 weken Doorlooptijd 1 week Doorlooptijd ca. 1 week