Vaste Installatie
CAMERA - WAND/PLAFONDOPLOSSINGEN




AV MOUNTING SOLUTIONS

SmartMetals Mounting Solutions is ​
​onderdeel van de Vogel's Groep.

Lees meer...

 

Maandag 11 Mei 2020

Bezoekersstromen reguleren in Corona tijd

SmartMetals biedt een breed assortiment flat panel vloerstatieven: met of zonder wielen, voor één of meerdere schermen, voor lichte of zware schermen. U bent misschien al bekend met de flexibiliteit van onze Light Series Statieven  of de esthetiek van ons  Design Statief...

Lees volledig bericht

SmartMetals biedt een breed assortiment flat panel vloerstatieven: met of zonder wielen, voor één of meerdere schermen, voor lichte of zware schermen. U bent misschien al bekend met de flexibiliteit van onze Light Series Statieven of de esthetiek van ons Design Statief, misschien heeft u ze al gebruikt in een boardroom, ontvangstruimte of op een beurs. Maar wist u dat ze in de huidige tijd ook een ander doel kunnen dienen?

Denk aan het reguleren van bezoekersstromen door toepassing van social distancing schermen en klantentelsystemen. Plaats ze duidelijk zichtbaar op een Design Statief of statief uit de Light Serie naast de ingang van uw kantoor of winkel. Verplaats ze ook weer eenvoudig als ze ergens anders nodig zijn.

Klik op de linken voor meer informatie of neem contact met ons op: wij vertellen u er graag meer over.


Terug naar overzicht