Vaste Installatie
CAMERA - WAND/PLAFONDOPLOSSINGEN




AV MOUNTING SOLUTIONS

SmartMetals Mounting Solutions is ​
​onderdeel van de Vogel's Groep.

Lees meer...

 

Maandag 13 Juli 2020

NIEUW: Next Level Screen Lifting met wandlift 052.7500

Veilig en luxe De 052.7500 is de elektrische wandlift voor uw touchscreen waarmee u, met een druk op de knop, het touchscreen voor iedere gebruiker op de juiste hoogte brengt. Naast dit ergonomische voordeel geeft deze montagevoorziening een luxe uitstraling waarmee hij niet alleen geschikt...

Lees volledig bericht

Veilig en luxe

De 052.7500 is de elektrische wandlift voor uw touchscreen waarmee u, met een druk op de knop, het touchscreen voor iedere gebruiker op de juiste hoogte brengt. Naast dit ergonomische voordeel geeft deze montagevoorziening een luxe uitstraling waarmee hij niet alleen geschikt is voor de educatie markt maar met name ook uitstekend toe te passen is in het zakelijke segment.

In de laagste positie is de wandlift volledig achter het scherm aan het zicht onttrokken. Bij het omhoog bewegen van het scherm wordt de lift zichtbaar maar ook dan behoudt hij door de toepassing van een kabelrups en de afwerking aan de voorzijde zijn luxe uitstraling.

De wandlift is voorzien van een afknelbeveiliging. Wanneer het scherm tijdens een beweging iets raakt stopt de beweging en gaat de lift een stukje terug in tegenovergestelde richting.

Installatiegemak voor de installateur

Voor de installateur biedt de 052.7500 groot installatie gemak. De lift wordt geleverd met losse montagearmen die aan de achterzijde van het touchscreen worden bevestigd. Vervolgens wordt het touchscreen met de armen eenvoudig aan de wandlift gehangen en hierop veilig geblokkeerd.

 

SmartMetals Mounting Solutions is toonaangevend fabrikant van hoogteverstellingen voor touchscreens. Voor elke wens hebben wij een oplossing. Indien uw wand onvoldoende draagvermogen heeft voor deze wandlift met touchscreen, kies dan voor één van onze andere liftsystemen. Gebruik dan bijvoorbeeld de 052.7150 die aan de wand wordt gemonteerd, maar waarbij het gewicht op de vloer rust.

Meer info nodig? Bel met +31 (0)88 70 60 100 of mail naar info@smartmetals.nl
Bestellen? De lift is uit voorraad leverbaar!


Terug naar overzicht