Vaste Installatie
CAMERA - WAND/PLAFONDOPLOSSINGEN
AV MOUNTING SOLUTIONS

SmartMetals Mounting Solutions is ​
​onderdeel van de Vogel's Groep.

Lees meer...

 

Dinsdag 10 November 2020

Elektrisch in hoogte verstelbare trolley voor LED walls en grote LCD-displays

universele oplossing, optimaal gebruiksgemak, prachtig design Maak kennis met de 192.1200 LED Lifter Speciaal voor LED walls en grote LCD-displays ontwikkelde SmartMetals de LED Lifter. Een elektrisch in hoogte verstelbare trolley met een prachtig design. Maar bovenal een trolley...

Lees volledig bericht

universele oplossing, optimaal gebruiksgemak, prachtig design

Maak kennis met de 192.1200 LED Lifter

Speciaal voor LED walls en grote LCD-displays ontwikkelde SmartMetals de LED Lifter. Een elektrisch in hoogte verstelbare trolley met een prachtig design. Maar bovenal een trolley die alles biedt wat u maar wenst: flexibiliteit, gebruiksgemak, maximale veiligheid en buitengewone kwaliteit.

 • Voor LED walls en 98+ inch LCD-displays
 • 500 mm elektrisch in hoogte verstelbaar
 • Eenvoudig te installeren
 • Geschikt voor alle merken
 • TÜV- en CE-gecertificeerd
 • Verrijdbaar of vrijstaand te gebruiken
 • Afsluitbare opbergruimte voor randapparatuur
 • Kabelrups voor veilige geleiding van de kabels en een nette afwerking
 • Uitbreidbaar met 2 anti-collision modules voor nog meer veiligheid
 • Maximale belasting: 225 kg
 • Stijlvol design

 

Universele mobiele bevestigingsoplossing voor displays vanaf 98 inch

De LED Lifter is speciaal ontwikkeld voor veilige bevestiging en hoogteverstelling van LED walls en grote LCD-displays. Als minimale schermgrootte adviseren wij een formaat van 98 inch. Voor displays kleiner dan 98 inch heeft SmartMetals andere passende oplossingen.

Voor de bevestiging van uw LED wall/LCD display aan de LED Lifter heeft u een interface nodig. Voor veelgebruikte displays van Philips, Samsung, LG en Optoma biedt SmartMetals complete, compatibele interfaces. Bekijk alle interfaces.
Staat uw merk wall of display er niet tussen, neem dan contact op met ons Sales Team voor een oplossing: +31 (0)88 70 60 100 of info@smartmetals.nl.

 
Elektrisch in hoogte verstelbaar voor optimaal gebruiksgemak

Gebruiksgemak is een belangrijk voordeel van de LED Lifter. Dat begint al bij de installatie. De trolley wordt als complete oplossing geleverd. Hij hoeft enkel naar wens afgemonteerd te worden. Voordeel voor de installateur: kostbare tijdwinst.

Ook in het dagelijks gebruik is de elektrisch in hoogte verstelbare LED Lifter een verademing. Het grote display instellen op de juiste hoogte is simpelweg een druk op de knop. De trolley naar een andere locatie rijden? Geen probleem. Ondanks zijn gewicht laat de trolley zich soepel en veilig verplaatsen.

En geen zorgen over de afmetingen. In de laagste stand past de trolley door iedere normale deuropening.

     
Elegant en stijlvol design

Ondanks het forse formaat, zeker met VideoWalls van 130 inch of meer, oogt de installatie elegant en stijlvol. Hierdoor past hij naadloos in elke moderne setting. De hoogwaardige materialen en fraaie afwerking geven de trolley een luxe uitstraling. Kabels verstoren het beeld niet, deze zijn onzichtbaar weggewerkt in de kabelrups en behuizing. 

De LED Lifter is voorzien van een afsluitbare opbergruimte. Hierin kunt u niet alleen uw kostbare randapparatuur kwijt, maar alles wat u graag uit het zicht wil hebben zoals bijvoorbeeld kabels en stekkerdozen.

 
Ook geschikt voor vrijstaand gebruik

De 192.1200 LED Lifter wordt standaard geleverd met zwenkwielen én stelvoeten. Is de trolley bestemd voor gebruik op een vaste positie? Dan is montage van de stelvoeten de mooiste en beste oplossing.

 

Meer info?

Wilt u meer informatie over de SmartMetals 192.1200 LED Lifter? Klik op de link om naar de product pagina te gaan of neem contact op met onze sales afdeling. Bel +31 88 70 60 100. Of mail naar info@smartmetals.nl


Terug naar overzicht