Vaste Installatie
CAMERA - WAND/PLAFONDOPLOSSINGEN




AV MOUNTING SOLUTIONS

SmartMetals Mounting Solutions is ​
​onderdeel van de Vogel's Groep.

Lees meer...

 

Woensdag 21 Oktober 2020

LG outdoor display, XE4F-serie

de perfecte wand- en vloerbevestiging Outdoor displays: publiek bereiken in de buitenomgeving Je ziet ze steeds meer in het straatbeeld: digitale outdoor displays. Grote displays langs wegen, in winkelcentra en andere openbare ruimtes waar veel publiek langskomt. Voor bedrijven zijn...

Lees volledig bericht

de perfecte wand- en vloerbevestiging

Outdoor displays: publiek bereiken in de buitenomgeving

Je ziet ze steeds meer in het straatbeeld: digitale outdoor displays. Grote displays langs wegen, in winkelcentra en andere openbare ruimtes waar veel publiek langskomt. Voor bedrijven zijn dit ideale plekken om te communiceren met hun klanten.

Speciaal voor toepassing in buitenomgevingen ontwikkelde LG een alles-in-één digital signage oplossing: de LG outdoor, XE4F-serie. Een slank en robuust ontwerp met een uitstekende beeldkwaliteit.

 

Display montage oplossingen voor LG outdoor XE4F-serie

Wandmontage

 

Omlijsting

 

Vrijstaande montage

Bevestiging van deze outdoor displays is eenvoudig met de oplossingen van SmartMetals.
SmartMetals heeft speciaal voor de LG outdoor XE4F-serie twee wandbevestigingen ontworpen:
- Outdoor wandbevestiging 092.1801 voor de LG49XE4F
- Outdoor wandbevestiging 092.1802 voor de LG55XE4F

 

Om de outdoor displays netjes af te dichten en af te werken heeft SmartMetals een omlijsting ontworpen in twee maten. Deze omlijsting dient gecombineerd te worden met de bijbehorende wandbevestiging.
- 092.1803 Omlijsting voor LG 49XE4F
- 092.1804 Omlijsting voor LG 55XE4F

 

Heb u geen mogelijkheid om uw outdoor display aan de wand te monteren? Geen probleem. SmartMetals heeft tevens een slank en stijlvol vloerstatief ontwikkeld, die geschikt is voor de LG outdoor XE4F-serie. Hiermee plaatst u uw outdoor display eenvoudig vrijstaand in elke omgeving. Zowel in landscape als portrait positie.
Kies een wandbevestiging en een omlijsting, combineer deze samen met het vloerstatief, 092.1805 of 092.1806 en u heeft een professionele, vrijstaande oplossing voor uw outdoor display.  

   

 

Uw LG outdoor display optimaal beschermd tegen weersinvloeden

De SmartMetals bevestigingsoplossingen voor LG outdoor displays zijn vervaardigd uit duurzame materialen met een lange gebruiksduur. De omlijsting werkt het geheel netjes af en beschermt het display tegen extreme temperaturen.

De LG outdoor XE4F-serie in combinatie met de SmartMetals montage oplossingen is dus breed inzetbaar en bestand tegen alle weersomstandigheden.

 

Meer info?

Wilt u meer informatie over de SmartMetals LG XE4F-serie montage oplossingen? Klik op de link om naar de product pagina's te gaan of neem contact op met onze sales afdeling. Bel +31 88 70 60 100. Of mail naar info@smartmetals.nl


Terug naar overzicht