Vaste Installatie
CAMERA - WAND/PLAFONDOPLOSSINGEN
AV MOUNTING SOLUTIONS

SmartMetals Mounting Solutions is ​
​onderdeel van de Vogel's Groep.

Lees meer...

 

Dinsdag 27 Oktober 2020

Installation Serie flat panel statieven en trolleys

​alles draait om de gebruikerservaring Maak kennis met de gloednieuwe Installation Serie Bij de Installation Serie draait alles om flat panel montage met maximale gebruikersvriendelijkheid en een luxe uitstraling. Niet zomaar gebruiksvriendelijk, maar met een...

Lees volledig bericht

​alles draait om de gebruikerservaring

Maak kennis met de gloednieuwe Installation Serie

Bij de Installation Serie draait alles om flat panel montage met maximale gebruikersvriendelijkheid en een luxe uitstraling. Niet zomaar gebruiksvriendelijk, maar met een volledige focus op de gebruiker zodat hij goed kan werken. ​Hoe vraagt u zich af? Lees verder.

 

Alle connecties binnen handbereik

Het belangrijkste kenmerk van de Installation Serie flat panel statieven en trolleys is dat deze allemaal standaard worden geleverd met een Panel Integrator. Met deze integrator kunt u tot vier standaard stopcontacten, audiovisuele bedieningspanelen, USB-poorten of stopcontacten op de gewenste hoogte in de Installation Series-kolom integreren. Meer aansluitingen binnen handbereik nodig? Geen probleem, voeg gewoon een extra paneelintegrator toe die ook als accessoire verkrijgbaar is.

 
Geen storende kabels in het zicht

Installeer uw kabels in het speciale kabelcompartiment in de Installation Serie-kolom en klik de meegeleverde kabelafdekstrips vast. Kabels blijven gemakkelijk toegankelijk, maar verstoren het uitzicht niet.

 
Een oplossing voor elke ruimte

De Installation Serie biedt een oplossing voor elke ruimte dankzij de grote verscheidenheid aan installatie-opties: vrijstaand, verrijdbaar, bevestigd aan vloer / wand / plafond en in een opstelling voor videoconferencing. Alle oplossingen zijn verkrijgbaar in luxe aluminium en stijlvolle zwarte kleurstellingen.

         
Klein of groot, lengte is g​een probleem

Integreren is simpel voor iedereen, klein of groot, omdat de monitor kan worden ingesteld op de best passende werkhoogte. De SmartMetals 170x140 mm montagekop kan eenvoudig op en neer over de kolom van de Installation Series worden geschoven en stevig op de gewenste positie worden vastgezet.

 
Past op elk scherm

In combinatie met een van onze universele muurbeugels past de Installation Series op elk scherm.

 

 
Voordelen in één oogopslag:
  • Alle connecties binnen handbereik
  • Onzichtbare bekabeling
  • Voor elke ruimte een oplossing
  • Instelbare werkhoogte
  • Past op elk scherm
  • Eenvoudige installatie
  • Alle enkel scherm oplossingen TÜV 5 gecertificeerd 

 

Meer info?

Wilt u meer informatie over de SmartMetals Installation Serie montage oplossingen? Bekijk onze statieven en trolleysvloer-wand/plafond oplossingen en de hun VideoConference varianten door op de desbetreffende linken te klikken of neem contact op met onze sales afdeling. Bel +31 (0)88 70 60 100. Of mail naar info@smartmetals.nl


Terug naar overzicht