Vaste Installatie
CAMERA - WAND/PLAFONDOPLOSSINGEN
AV MOUNTING SOLUTIONS

SmartMetals Mounting Solutions is ​
​onderdeel van de Vogel's Groep.

Lees meer...

 

Maandag 21 Maart 2022

SmartMetals 100% onderdeel Vogel's Groep

Beste klant, Zoals u weet is SmartMetals Mounting Solutions voor 100% onderdeel  van de Vogel’s groep. Beide bedrijven werken intensief samen om met name de Pro-AV markt nog beter te kunnen bedienen. Deze samenwerking heeft ons al veel gebracht. Zo zijn de R&D en Product...

Lees volledig bericht

Beste klant,

Zoals u weet is SmartMetals Mounting Solutions voor 100% onderdeel  van de Vogel’s groep. Beide bedrijven werken intensief samen om met name de Pro-AV markt nog beter te kunnen bedienen.

Deze samenwerking heeft ons al veel gebracht. Zo zijn de R&D en Product Management-afdelingen van beide bedrijven samengebracht in een nieuw Product Development Center in Den Bosch. Hiermee is Europa’s grootste Product Development Center voor professionele AV-bevestigingsoplossingen ontstaan. Engineers, Designers en Product Managers werken er samen aan de nieuwste, innovatieve oplossingen voor de professionele AV-installatiemarkt.

Het moment is aangebroken dat we de samenwerking van SmartMetals en Vogel’s nog verder uitbreiden. We lichten graag toe wat de plannen zijn en wat deze voor u betekenen.


Samenvoeging verkoop organisaties
Per 1 juli van dit jaar zal het Benelux-deel van SmartMetals worden samengevoegd met Vogel’s Professional Nederland. Door deze samenvoeging ontstaat een nieuwe entiteit: Vogel’s Professional Benelux (VPB). Uiteraard wordt u te zijner tijd meer in detail geïnformeerd over de veranderingen van de bedrijfsgegevens, aanspreekpartners, et cetera. Deze communicatie zal rechtstreeks vanuit Vogel’s plaatsvinden.

 

Optimalisatie product portfolio
Door het samenvoegen van de product portfolio’s van SmartMetals en Vogel’s creëren we een optimaal assortiment. Dit doen we om een zo compleet mogelijke, maar niet overcomplete, productrange aan te kunnen bieden. Meer dan ooit tevoren bieden we u voor ieder AV-montage vraagstuk een oplossing.

Website SmartMetals
Door de samenvoeging zullen er ook SmartMetals producten verdwijnen. Uiteraard brengen we u hiervan op de hoogte. Dit heeft tevens gevolgen voor de website van SmartMetals. Indien een product uit het assortiment gaat, verdwijnt deze van de website en zal er verwezen worden naar het vervangende product op de Vogel’s website (vogels.com).

De komende tijd zullen we te maken hebben met een overgangsfase. Uiteindelijk is het de bedoeling dat alle producten op de Vogel’s website terug te vinden zijn en bij Vogel’s verkrijgbaar zijn. We zullen u hiervan stap-voor-stap op de hoogte brengen middels een nieuwsbrief.

In de tussentijd zullen beide websites beschikbaar blijven, waar nodig met doorverwijzingen naar elkaar.

 

Contact
Mocht u nog vragen hebben omdat er onduidelijkheden zijn of wilt u liever persoonlijk advies, neemt u dan gerust contact met ons op. Met deskundig advies van SmartMetals en Vogel’s medewerkers en een compleet,  geoptimaliseerd assortiment zijn wij u optimaal van dienst. Wij zijn, samen met u, op weg om de professionele AV-markt nóg beter te kunnen bedienen. Beter dan ooit!


Terug naar overzicht