Vaste Installatie
CAMERA - WAND/PLAFONDOPLOSSINGEN




AV MOUNTING SOLUTIONS

SmartMetals Mounting Solutions is ​
​onderdeel van de Vogel's Groep.

Lees meer...

 

Donderdag 07 September 2017

De Heavy Duty plafondbevestiging voor flat panels

Met de komst van deze product range wordt het bestaande assortiment verder uitgebreid. De range bestaat uit verschillende modellen en kleuren voor flat panels voor vaste installatie. De flat panel plafondbevestigingen zijn standaard voorzien van rotatie en de VESA-modellen zijn daarnaast ook...

Lees volledig bericht

Met de komst van deze product range wordt het bestaande assortiment verder uitgebreid. De range bestaat uit verschillende modellen en kleuren voor flat panels voor vaste installatie.

De flat panel plafondbevestigingen zijn standaard voorzien van rotatie en de VESA-modellen zijn daarnaast ook standaard kantelbaar.

Via de kabeldoorvoer kunnen kabels uit het zicht naar het valse plafond worden geleid. Alle modellen zijn telescopisch verstelbaar in lengte en worden geleverd inclusief een afwerkring voor het plafond in de kleur van de buis.

Het grote voordeel van dit nieuwe assortiment is de besparing van kostbare installatie tijd door de telescopische verstelbaarheid van de buis voor een prijs waar andere aanbieders een zelf in te korten vaste lengte bieden.

 

Beschikbare modellen:

- Modellen voor flat panel montage excl. bracket

- Modellen voor flat panel montage incl. VESA bracket

 

Voor meer informatie, bekijk de 072.3xxx producten op onze website.


Terug naar overzicht